Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kocourek Kája

5. 8. 2017

kaja_2017_08_04_dsc0538.jpg

Karlík k nám byl doručen s oteklou tlapkou z brněnského Zetoru. Při vyšetření bylo testem zjištěno, že trpí neléčitelným onemocněním, oslabenou imunitou.

Kája žije tedy u Maxe mezi stejně nemocnými kočičkami, je plašší, ale nechá se pohladit. Je velmi vděčný za zaopatření.  

Bohužel je zatím v takovém stavu, že není sto ani kastrace a tak má zatím implantát /kastrace chemická/. Stále mu slzí oči a trpí plíšňovým onemocněním. Zatím ani moc nepřibral na váze. Snad se nám podaří jeho stav zlepšit. 

Kája by si podporu nejen zasloužil, on ji i potřebuje. 

Virtuální adopce znamená, že posíláte každý měsíc adoptované kočičce finanční částku na náš účet. Nejlépe trvalým příkazem. Tyto prostředky jsou použity pro zajištění základních potřeb kočičky, pro veterinu, pokud je nutná. Jsme vděční za každou podporu. Můžete kočičku podpořit sebemenší částkou, na druhé straně budeme rádi, když kočička najde více adoptivních rodičů, neboť náklady na trvalou péči o nemocnou kočičku, jsou moc vysoké.

24852541_10155266895753333_7837070909048725168_n.jpg

Kolik stojí kočička? Pro ilustraci, když počítáme, že sní tak jednu konzervu denně a vezmeme tak průměrnou cenu konzervy 15 Kč/ks, pak jen jídlo pro ni stojí 450,-Kč. U nemocných jde o dietu a navíc musí dostávat léky. K tomu podpůrné prostředky a někdy injekce. To bychom se ale dopracovali k velkému číslu a tím vás nechci odradit :-) Je to na vaší úvaze a možnostech a my moc děkujeme.

Vámi darovaná částka se sečte za jeden kalendářní rok, my vám vystavíme potvrzení o daru vy můžete toto potvrzení použít pro snížení daně z příjmů. Jen nám pro tuto věc pak pošlete svoji trvalou adresu, ta je uvedena ve smlouvě o daru.
Samozřejmě bude vaše jméno /odkaz na Vaše stránky/ uvedeno u adoptované kočičky na našich stránkách s poděkováním za tuto pomoc a podporu.

Č. ú.: 2019755103/0800

Variabilní symbol v případě pravidelného či jednorázového příspěvku je pro Káju je 5557

Moc děkujeme!!

Moc děkujeme za důvěru a pomoc. 

Káju virtuálně adoptovala paní Jarmila Lauberová částkou 500 Kč/měsíc. 

Moc děkujeme za podporu tohoto kocourka. 

 

Kocourek Karlík bohužel zemřel.