Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nemocná Baruška

7. 8. 2017

barus_2017_08_02_dsc0085.jpg

barus_2017_08_02_dsc0072.jpg

barus_2017_08_02_dsc0062.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Starší kočička, dopravená k nám vyčerpaná, ležela na ulici, vysušená, hubená a nemocná. Léčíme průjem, zdárně, hodní cesty dýchací a aby toho nebylo málo, Baruška trpí záchvaty, jejich příčinu zatím neznáme. 

Zatím jsem na počátku cesty, ta bude v jejím případě asi dlouhá a tak hledáme pro kočičku virtuálního rodiče. 

Virtuální adopce znamená, že posíláte každý měsíc adoptované kočičce finanční částku na náš účet. Nejlépe trvalým příkazem. Tyto prostředky jsou použity pro zajištění základních potřeb kočičky, pro veterinu, pokud je nutná. Jsme vděční za každou podporu. Můžete kočičku podpořit sebemenší částkou, na druhé straně budeme rádi, když kočička najde více adoptivních rodičů, neboť náklady na trvalou péči o nemocnou kočičku, jsou moc vysoké.

Kolik stojí kočička? Pro ilustraci, když počítáme, že sní tak jednu konzervu denně a vezmeme tak průměrnou cenu konzervy 15 Kč/ks, pak jen jídlo pro ni stojí 450,-Kč. U nemocných jde o dietu a navíc musí dostávat léky. K tomu podpůrné prostředky a někdy injekce. To bychom se ale dopracovali k velkému číslu a tím vás nechci odradit  Je to na vaší úvaze a možnostech a my moc děkujeme.

Vámi darovaná částka se sečte za jeden kalendářní rok, my vám vystavíme potvrzení o daru vy můžete toto potvrzení použít pro snížení daně z příjmů. Jen nám pro tuto věc pak pošlete svoji trvalou adresu, ta je uvedena ve smlouvě o daru.
Samozřejmě bude vaše jméno /odkaz na Vaše stránky/ uvedeno u adoptované kočičky na našich stránkách s poděkováním za tuto pomoc a podporu.

Č. ú.: 2019755103/0800

Variabilní symbol v případě pravidelného či jednorázového příspěvku je pro Barušku 5559

Moc děkujeme!!

Moc děkujeme za důvěru a pomoc.

Baruška bohužel podlehla v pondělí 4. 12. 2017 nemoci. 

Děkujeme všem, kteří jí pomáhali.