Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sisi

25. 1. 2007

Narozena roku 2003. Nalezena brněnskou občankou a ponechána na klinice, kde se Sisi finančně ujala moje známá. Kočička zde ale musela být v kleci, což jejímu temperamentu nesvědčilo a tak jsem ji převzala do depozita. Brzo se na ni usmálo štěstí a odešla bydlet s naší kočičkou Cecilkou z Modřic do Prahy.

V prosinci roku 2006 zemřela. Choroba se začala projevovat již v létě, ale jakékoliv úsilí majitelů o záchranu Sisi nemoc bohužel nezastavilo.

Fotografie jsou pořízeny ještě u nás v depozitu před lety.Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jolanka

(Jiřina, 23. 8. 2007 16:55)

Jsem až vyděšená,jak se vyobrazená kočinka podobá mojí malé Jolance. Jolanka byla kdysy pouliční kočička, žila v Pardubicích, kde porodila údajně ve velmi nízkém věku koťátka a ujalo se jí Obč.sdružení pro ochranu koček v Pardubicích, odkud jsem ji měla později já. Jolanka mi dělala velkou radost necelých osm let. Letos v létě onemocněla (játra, ledviny). Nepomohly ani kapačky a další podpůrná léčba, kočulka mi v náruči po 12 dnech zemřela. Myslím na ni každý den a velmi to bolí. Pohled na kočičku na fotu mi ji připomněl, byla to rovněž mourinka a podle mých zkušeností, tyto kočinky jsou nejlepší.

choroba

(Elen Maňasová, 31. 1. 2007 21:04)

Podle popisu majitelů soudím na suchou formu FIP. Ta se však diagnostikuje velmi těžko. V poslední době nám v depozitu dvě kočky tato choroba také odnesla /o obou si brzo přečtete na těchto stránkách/. Každá z nich měla zcela jiné příznaky. Důležitý pro diagnozu je rozbor krve. Dělali jsme také posmrtnou pitvu obou koček. Výsledky jedné z nich /histologie jater, ledvin, mizních uzlin, střeva, sleziny/ odkazují jednoznačně na FIP, na výsledky histologie druhé kočky, čekáme.

Sisi

(Lui, 30. 1. 2007 11:31)

Chudinka mainká a co měla za chorobu?

Sisi

(Vraní, 26. 1. 2007 15:25)

Je nám Sisi moc a moc líto :o((((((